Liten ska bli större.

10 maj, 2016
10 maj, 2016

Inom loppet av två veckor så har jag fått kommentaren att jag är liten. När jag hör det så blir jag som en liten unge inuti som bara vill lite småsurt säga -Jag är inte liten (hahaha). Jag har aldrig under alla mina år som idrottare blivit kallad det. Jag kan dock förstå vad dom menar….MEN jag är inte liten 😉 =).

Jag tycker iallafall att jag kan se lite lite gain =). (Vänster bild för 1 månad sen ca och den högra i går)

IMG_8318

Vi har fått experimentera med maten lite då jag i början gick upp 0,5 kg i veckan, nu går jag ner 0,5 kg i veckan istället.

Jag har god aptit (OVANLIGT) och idag serverade jag mig själv detta =). Riktigt mumsigt. Grillad kyckling och klyftpotatis. Jag klagar inte =).

image1-4

 

Vi ses! kram

 

kommentarer, 224 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jullan7

Posts Google+