Game over.

2 november, 2014
2 november, 2014

Jag dietar och jag dietar men inget händer så igår valde jag att ge upp. Jag är arg och när jag blir arg blir jag ledsen och jag är besviken, på mig själv. Jag hatar att förlora, än mer när jag förlorar mot mig själv. 5 Maj var jag hög på förväntan! Hur jag skulle känna mig och se ut i slutet av dieten, inget av det jag kände då känner jag idag. Det enda jag inte har tappat (förutom fett) är hur kul det är att träna. Kim har varit en Gud hela dieten men han finns i Göteborg och jag i Säter. Jag behöver nog någon nära nästa gång, jag tror inte Kim tänker flytta hem så jag får försöka hitta någon inom en mindre radie som jag kan besöka för avstämningar. Jag är som en fisk utan vatten tror jag. I fortsättningen kommer jag försöka utnyttja den guldgruva av kunskap och engagemang som finns i team MM sport. Jag har valt att få sura ur mig i några dagar så det kommer jag att göra.   image

Kommentarer

kommentarer

johannabergea

Posts Google+