Tack och hej på ett tag!

27 mars, 2015
27 mars, 2015

Nu har jag funderat klart. Vet inte om jag vill tävla om ett eller två år så jag har bestämt mig för att lämna min plats i teamet och träna på utan något som helst tidsmål. Jag vill bestämma mig när det känns bra, inte hoppas att det ska kännas bra framöver. Ska känna – NU nu vill jag köra!
Just nu LÄNGTAR jag till varmare dagar! Pinar mig ut tillsammans med min underbara kompis Maja 1-2 dagar i veckan på en löprunda, detta gör jag för att kunna njuta och orka hålla på längre ute på dom grymma stigarna i skogen i sommar! 😀 Gymmet känns också kul nu, jag testar nya övningar och lägger in så mycket mer kraft och känsla i det jag gör. Ett bra snurr.
Som den kloka Semiran sa på teamträffen. Tävla för att du tränar, inte tvärtom. Eller vissa kanske vill göra så, inte jag. Tävling ska komma som en bonus för mig 🙂
MM i mina ögon är en stor härlig grupp där jag som ny och ingen toppatlet ändå fått känna mig viktig och välkommen. TACK! och lycka till ALLA snyggingar!

Kommentarer

kommentarer

johannabergea

Posts Google+