Lite nytt!

22 mars, 2015
22 mars, 2015

Hej på er! 😀

Då var det söndag igen och tid för lite uppdatering i vad som har hänt denna veckan. Försöker få in som rutin att jag iallafall ska uppdatera er med ett blogginlägg i veckan och mer är nog överdrivet för då tröttnar ni nog på mig haha 😉

Jo förra veckan var ju en total katastrof då energin var som bortblåst, jag var svimfärdig och huvudvärken ville inte försvinna. Jag hörde då av mig till caroline som trodde att det kunde bero på kolhydratsbrist och hon slängde in lite extra kolhydrater i mitt schema. Detta skulle jag testa i ett par dagar för att se om det blev något bättre och sedan uppdatera henne igen. Men efter ett par dagar när jag kände att det inte hade gjort någon nämnvärd skillnad så hörde jag av mig till Caroline igen varav hon tyckte att jag skulle ta en paus ifrån träningen ett tag då det istället kunde bero på stress i med flytt osv.. Så jag vilade 4 dagar ifrån träningen och fick istället underhållit mig själv med att kolla på en ny serie, Black Sails. Den rekommenderas varmt 🙂 men eftersom träningen ÄR något utav min frizon där jag kan koppla av och jag inte kände mig så mycket bättre av att vila så åkte jag i fredags och körde ett kort, lätt armpass och idag körde jag ett ordentligt benpass som gick så in i h*lvete bra! Älskar verkligen mina benpass och idag kände jag mig stark! Imorgon lär träningsvärken vara ett faktum 😉

Helgen i övrigt då? Jo det var ju det här med coach. Jag hade ju bestämt att Anna-Liza Valdes skulle coacha mig till Luciapokalen men då jag kom i kontakt med en tjej som bor närmare (Uddevalla) och det passar min budget bättre så har jag nu beslutat mig för att lägga mitt öde i hennes händer istället. Detta har absolut ingenting med Anna-Liza att göra då jag verkligen ser upp till henne och hennes fantastiska fysik. Jag tror att hon hade vart en fantastisk coach men ekonomin säger dessvärre ifrån här och det är Therese Thorin som kommer hjälpa mig till scenen nu! Therese verkar vara en jätteduktig coach och jag litar på att även hon kommer kunna göra underverk med sitt upplägg för mig. Jag träffade Therese i lördags för en konsultation och hon berättade lite om sitt tänk inför en tävlingssatsning. Hon kollade även på mitt kostschema jag har nu och min fysik och hon tyckte att den formen jag har nu är lite för bra att ha så här långt kvar till tävling, nu är det tid för uppbyggnad utav kroppen och eftersom alla coacher är olika så har dem även olika tänk med både kost och träning. Caroline har ju en plan med sitt upplägg för mig men då det bara var för 16v (är inne på v12 nu) så ville gärna Therese att vi skulle börja jobba med varandra direkt istället eftersom hennes upplägg antagligen inte är detsamma och när det ändå är Therese som ska följa min resa nu så kommer jag hoppa av Carolines schema här och börja jobba med Therese direkt 🙂 Det ska bli riktigt spännande att se hur min fysik kommer ta form nu. Antagligen kan jag kyssa mina magrutor hejdå ett tag ^^. Här ska det byggas muskler!

Utöver det så fick jag lite egentid med en utav mina fantastiska storebröder som bjöd mig på den godaste laxen jag har ätit på länge! Han är ett stort stöd i min tävlingssatsning då han aldrig ifrågasätter utan istället bara pushar och det är något som är guld värt för mig. Även om man har en stark viljestyrka så behöver man ha personer som står bakom en och stöttar en i det man gör för att orka. En utav dem personerna är min bror, stort TACK brorsan! <3

Jag har också haft besök utav flera underbara vänner som har velat kolla in mitt nya place och vad ger egentligen mer energi än att omringa sig med sina nära och kära? Jag kanske inte säger det så ofta men ni är betyder ALLA oerhört mycket för mig! Utan er så hade jag aldrig orkat hålla motivationen uppe som jag gör. Ni är bäst! :*

Hoppas även att ni som läser detta har haft en underbar helg och att ni startar veckan med något som gör er glada 😉

Puss och kram, ROCK ON!

Från fredagens arm/magepass. Lyxade till det på kvällen med en räksallad med färska räkor, MUMS! Fyllde även på skafferiet och MM SPORT har verkligen dem snabbaste leveranserna! Beställde på torsdag morgon och kunde hämta ut på fredag. GRYMT!

Från fredagens arm/magepass. Lyxade till det på kvällen med en räksallad med färska räkor, MUMS! Fyllde även på skafferiet och MM SPORT har verkligen dem snabbaste leveranserna! Beställde på torsdag morgon och kunde hämta ut på fredag. GRYMT!

Mysfrukost med min underbara Malin!

Mysfrukost med min underbara Malin!

Therese sa åt mig att fortsätta med Carolines kostschema denna veckan men lägga till 100g ris så detta blev min kvällsmat. Nästa vecka kommer jag få ett nytt schema utav Therese :)

Therese sa åt mig att fortsätta med Carolines kostschema denna veckan men lägga till 100g ris så detta blev min kvällsmat. Nästa vecka kommer jag få ett nytt schema utav Therese 🙂

Fantastisk lunch a´la Joel Mandelblom :D

Fantastisk lunch a´la Joel Mandelblom 😀

 

Kommentarer

kommentarer

Hulda Mandelblom

Posts Facebook Google+

Hej och välkomna till min blogg! Här kommer ni få läsa om min väg mot bikinifitness scenen och allt runtomkring. Så, vem är jag? Jag heter Hulda Mandelblom, 23 år gammal och uppväxt i Munkedal men bor numera i Myggenäs (Stenungsund). Jag har ett heltidsjobb som målare som jag trivs väldigt bra med trots att det är ganska slitsamt. Mina fritidssysslor består utav kompisar, musik, träning och matlagning. Jag började styrketräna för ca 2,5 år sedan och sen dess har jag varit fast! Det var i våras som jag började få suget efter att tävla. Jag söker alltid nya utmaningar och detta kändes som en verklig utmaning för mig. Dels att gå på ett såpass lågt underskott när man är ett riktigt matvrak utan mättnadskänsla. Sen att gå i högklackat som jag ALDRIG gör då jag är 180cm lång och samtidigt vara smidig i sina poseringar. Ja det ska bli riktigt roligt att kämpa sig till toppen! Tävlingen jag har tänkt satsa på är Luciapokalen 2015. Nu hoppas jag att just DU vill vara med och följa min resa dit! ENJOY!