I´m back!

8 mars, 2015
8 mars, 2015

Hejsan hoppsan!

Välkomna till min nya bloggportal, härifrån kommer jag blogga i fortsättningen och jag ska verkligen försöka att bli duktigare på att uppdatera er med vad som händer. Nu har jag legat på is ett bra tag men det ska bli ändringar på det. Hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg ändå!

Så, vad har hänt det senaste?

Jo efter nyår så började jag med ett 16v (med uppdatering efter 8v) kost och träningsupplägg som Caroline Aspenkog skräddarsydde utefter vad jag behövde förbättra i min fysik för att platsa så bra som möjligt i bikinifitness. Mitt önskemål var just att fokusera på att bygga MYCKET ben och rumpa och vem är då bättre att ta kontakt med än rumpdrottningen själv 😉 Nu har jag gått in på v10 och hittills har jag tappat 9kg i vikt och fysiken känns riktigt bra! Man märker verkligen stor skillnad på motivationen när man känner sig bekväm med sin kropp vs när man känner sig plufsig och illa till mods.Mitt träningsschema är väldigt intensivt så jag kör alltid själv då jag tycker mig få ut mest utav träningspasset då. Jag kör oftast superset, högreps och 30sek vila mellan varje set, detta gör ju att jag inte kan köra så tunga vikter men det bränner som tusan ska ni veta! Jag kör 3 dagar styrka och 1 dag vila och utöver det 5 morgonpromenader/vecka. Kosten innehåller bra och ren mat, allt för att ge min kropp bästa möjliga förutsättningar till en bättre fysik. Så nu har jag alltså 7v kvar och jag tror att det kommer vara märkvärdiga förändringar efter dessa veckorna, spännande!

Jag har ju också blivit en del utav TEAM MMSPORTS vilket känns helt fantastiskt roligt! Har varit lite stressad över att inte ha ett team färdigt då jag gillar att ha saker och ting ordnat och inte vara ute i sista sekund, visst jag ska inte tävla förrän i december men jag känner bara hur månaderna springer iväg och snart står jag där på scenen. Men nu kan jag pusta ut över det vilket känns jättebra och detta teamet verkar verkligen ha en härlig gemenskap och goa kamrater som stöttar en. Ser verkligen fram emot att få bli en del utav denna lilla familj och gå på olika teamträffar m.m. 😀 Det är ju väldigt viktigt att man har stöd när man ska genomgå en sån här resa och att man har någon/några som förstår vad man går igenom och någon man kanske inte alltid behöver förklara/ försvara sig emot. Första teamträffen är redan på söndag nästa helg, ska bli så kul! Beställde även mina teamkläder i fredags och hoppas verkligen att dem hinner komma till dess!! 😀 Beställde också nya BCAAn fån Body Science med smak av sura kolanappar, hur gott låter inte det?! jag kommer återkomma med vidare utvärdering av den.

Även coach är faktiskt fixad inför tävlingen! Och jag kommer ta hjälp utav Anna-Liza Valdes 😀 Hon kommer från Göteborg och detta är en tjej som besitter med en sjuhelvetes fysik och verkar ha en otrolig kunskap i det hon gör! Hon tävlar själv i bodyfitness men hjälper även bikinifitness tjejer. Vi kommer inleda vårat samarbete i början av maj, då har jag gjort färdigt mina sista veckor på Aspenskogs schema och lämnar istället mitt öde till Anna-Liza, haha :) Ser verkligen sjukt mycket fram emot det här!

Bitarna börjar falla på plats och dem viktigaste delarna av tävlingssatsningen är nu fixad. Äntligen kan jag andas ut och göra det jag gör bäst. I med headsetet, blicken fokuserad och bara köra!

NU är det tid för den här tjejen att fylla på i magen innan det blir pannkaka av hela det här inlägget.

Ha det gött så länge och glöm inte, ROCK ON!

 

Bilden är min förändring från vänster v1, v4 och nu v10.

Bilden är min förändring från vänster v1, v4 och nu v10.

IMG_0109[1]

Känner mig chockad och överlycklig, är det här ens jag? Jag måste ha missat något på vägen :)

IMG_0065[1]

min frukost imorse, stekt havregrynsgröt gjord till macka med ägg, lök,champinjoner,tomat,gurka,sallad och i skålen äggvita+proteinpulver som jag körde i micron. MUMS!

IMG_0131[1]

Dagens middag, 5% nötfärs, broccoli, sallad och kalorifri sås ifrån walden farm+ kalorifri ostkrydda.

 

kommentarer, 727 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Hulda Mandelblom

Posts Facebook Google+

Hej och välkomna till min blogg! Här kommer ni få läsa om min väg mot bikinifitness scenen och allt runtomkring. Så, vem är jag? Jag heter Hulda Mandelblom, 23 år gammal och uppväxt i Munkedal men bor numera i Myggenäs (Stenungsund). Jag har ett heltidsjobb som målare som jag trivs väldigt bra med trots att det är ganska slitsamt. Mina fritidssysslor består utav kompisar, musik, träning och matlagning. Jag började styrketräna för ca 2,5 år sedan och sen dess har jag varit fast! Det var i våras som jag började få suget efter att tävla. Jag söker alltid nya utmaningar och detta kändes som en verklig utmaning för mig. Dels att gå på ett såpass lågt underskott när man är ett riktigt matvrak utan mättnadskänsla. Sen att gå i högklackat som jag ALDRIG gör då jag är 180cm lång och samtidigt vara smidig i sina poseringar. Ja det ska bli riktigt roligt att kämpa sig till toppen! Tävlingen jag har tänkt satsa på är Luciapokalen 2015. Nu hoppas jag att just DU vill vara med och följa min resa dit! ENJOY!