JAG HAR BESTÄMT MIG

21 september, 2015
21 september, 2015

Imorgon klockan 08:00 öppnar anmälan till Decembercupen som skulle bli min första tävling. Jag kände väl mer eller mindre ångest när jag såg den informationen och har bestämt mig för att inte tävla på Decembercupen utan kör fullt ut och helhjärtat på Luciapokalen som var utgångspunkten!

Jag har fått fantastisk stöttning av min älskade sambo, familj och coach där alla tycker att jag gör ett klokt val. Det ska kännas rätt och nu gör det inte det tyvärr.

MEN jag är supertaggad på Luciapokalen där jag är anmäld och där allt känns bra! Debut på hemmaplan, precis som jag vill ha det!

FullSizeRender-13

kommentarer, 150 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.