NY VECKA – NYA MÅL!

7 september, 2015
7 september, 2015

Måndag – ny vecka, nya möjligheter nya tag och nytt kost- och träningschema!

Jag har inte slutat dieta om ni trodde det haha. Jag kämpar på varje dag och gör det jag ska. Dagarna efter resan var jag otroligt omotiverad till att fortsätta, men sedan kom den där längtan efter träningen, kanske för att det var ett axelpass på g, kanske inte haha.

Jag har nästan kommit halvvägs in i dieten och kroppen har reagerat riktigt bra på det upplägg som jag har haft hittills. Nu är det dags för en högre växel då vi ska sänka lite till i kosten och höja lite mer i träningen! Det ska bli kul att se hur kroppen reagerar den här gången, men min coach har koll på läget så jag känner mig trygg i hennes händer.

Idag är det tillbaka till rutinerna med jobb, matlådor och träning. Spännande!

large-3

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.