DINNER AND A MOVIE

5 september, 2015
5 september, 2015

Veckans träning √
Och vi avslutade på topp med bröst och axlar och pb i bänken, yasss!

Nu blir det soffläge och en bra film tillsammans med min kärlek. Vi skulle egentligen ha gått på bio ikväll men vi hittade ingen som vi fastnade för, trist! Under vårt första halvår var det mycket dejter som bio och middagar, men nu kan vi inte lyxa till det med en lördagsdejt med dinner (typ hamburgaren på bilden…) and a movie, vi kan inte heller ta en spontanare nere på stan, eller vårt favorithak i området, en vardag när vi inte är sugna på att laga mat. Jag har inga frimål så ett restaurangbesök är inte att tänka på. Men som tur är går bio bra, cola zero är räddningen i biostolen när man är van vid både smågodis och popcorn haha.

Är det något annat jag är sugen på så är det nya träningskläder. Jag sitter och kollar på alla möjliga hemsidor och får heja mig varje gång för att inte klicka hem kläder, både till mig och min fina. Men någonting ska man väl allt unna sig..?

Ha en mysig lördagskväll allihop 🙂

IMG_0292

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.