PURESWE WHEY – FÄRSKT OCH NÄR

4 september, 2015
4 september, 2015

Det regnar in nyheter på MM Sports just nu och vår absolut fräschaste nyhet är vårt nya märke PureSwe!

Ett högkvalitativt och närproducerat proteinpulver med 100% proteinråvara uteslutande från svenska mjölkbönder. Fördelen med detta är färskare produkter av riktigt hög kvalitet samtidigt som man värnar om miljön och våra svenska mjölkbönder.
Meningen ovan låter som musik i mina öron. Jag vet inget kosttillskott som kan leva upp till det faktum att det är 1, högkvalitativt 2, närproducerat och 3, 100% proteinråvara uteslutande från svenska mjölkbönder.

Jag som har en historia med Arla Foods tog till mig den här produkten extra mycket haha.

PureSwe Whey har lanserats i tre smaker, Mjökchoklad, Gammeldags Vanilj och Klassisk Jordgubb. Jag som är på diet och älskar choklad valde såklart Mjölkchoklad och den smakar exakt som Marabous mjölkchoklad samtidigt som den påminner om O’boypulver haha alltså hur gott?

Just när det kommer till kosttillskott och livsmedel så är jag gärna medveten om vart någonstans produkterna kommer från. De kosttillskott jag köper är från svenska företag och främst har jag produkter från Body Science som jag vet kommer från Norden.
Att den här produkten är närproducerad och gjord på svensk mjölk är helt fantastisk! En dag vill jag kunna gå ut i trädgården och hämta egenodlade grönsaker från rabatterna, samt plocka egna kryddor och baka äppelpaj med äpplen från egna träd.

Är det ett protein ni ska satsa på att köpa som håller hög kvalitet till ett billigt pris så är PureSwe det rätta för dig. En påse (1 kilo) kostar 179kr och finns i alla MM Sports butiker och online på mmsports.se

11948164_111623129189631_1502631997_n

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.