BAGAREN ELIN

16 augusti, 2015
16 augusti, 2015

Söndag och formcheck. Coach Sara verkade väldigt nöjd över denna veckas form. Jag också!
Första veckan med high- och lowdays känns riktigt bra. Jag äter och tränar som jag ska och känner verkligen att kroppen har svarat bra på detta upplägget – och det känns fantastiskt!

Idag är det vilodag. Bara morgonpromenaden som gjordes imorse i värmen! Jag och R pratade om det när vi var ute och gick. Man minns inga morgnar när man gick i shorts och linne, utan där finns bara ett vagt minne av att man förmodligen har gått i det. Men termometern visade +20 grader och det var skönt att för en gångs skull inte ha mukisar och hoodie på sig.

Jag vet inte om jag har kommit in i någon dietfas men jag har börjat tycka att det är fantastiskt roligt att laga mat! Det började med en spontan marinad till Rs kyckling, som fick högsta betyg. Sedan blev det lasagne i fredagskväll, också den blev otroligt lyckad och idag, ja, då bakar jag bröd. Men inte vilket bröd som helst, utan surdegsbröd! Haha detta är så konstigt! Jag har aldrig bakat bröd i hela mitt liv och så bestämmer jag mig för att baka surgdegsbröd! Något som är ännu roligare är ju att jag inte får smaka, utan jag får lita på min sambos recension. Hittills har det ju varit bra över förväntan, så jag är extra spänd på vad han ska tycka om detta.
Jag har alltid tyckt om att baka och så, men det har skett väldigt sällan. Nu vill jag laga god mat, goda bröd och smarriga efterrätter. Men det gör mig inte jättemycket att jag inte får äta det själv. Vid närmare eftertanke måste detta vara min dietbrain. Att spendera mycket tid i köket. Förhoppningsvis forsätter det även efter dieten 😉

Nu är det dags för lite lunch. Uppdatering och recension av brödet kommer 🙂

IMG_1852

 

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.