SO FAR SO GOOD

29 juli, 2015
29 juli, 2015

Sådär.

Färdigtränad, färdigtränad, kycklingen ligger i ugnen (matlådeprepp på g!) och Familjen Kardashian är på tvn i bakgrunden. Två och en halv vecka in i dieten, två och en halv vecka har gått. Vad har hänt sen sist?

Vågen visar minus, 14 dagar in och jag stod på -3,8 kg. Känslan på den? JÄVLIGT skönt! Jag börjar känna och se att min form inte längre är inom kategorin rund, tack och lov för det.
Jag har fått in en favorit på mitt kostschema, sötpotatis. Jag älskar sötpotatis!
Jag har fått fantastiskt stöd och jag har mött mindre stöttande ord och uttryck.
Jag har tränat och ätit som en dåre. Haha!
Jag längtar efter mat. Riktigt lagad mat. Typ mammas köttfärssås och spagetti, min svärmors kockkunskaper, min sambos heta pastarätt, smörgås, choklad (ja här kan jag ju fortsätta i evigheter). Men jag tycker att jag lyckas hålla mig rätt bra. Mitt kostschema är det enda som gäller. Och det var även det som gällde i lördags när vi var och spelade volleyboll och hela gänget käkade en fantastisk burgare med pommes förutom jag som hade med mig lax och sallad. Det var tufft, men jag har ett mål och jag ska fortsätta i det här tempot som jag har kört nu.

Så negativa kommentrer har jag lyckats skaka av mig (första gången ever!), sötsuget är i princip borta och jag har fantastiskt stöd!

Nästa gång ska jag berätta lite mer om min fina coach, vem hon är och hur mycket hon betyder för mig i den här satsningen! IMG_1690

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.