Eat to grow!

7 februari, 2015
7 februari, 2015

image Tänkte dela med mig lite av mitt kostschema! Jag äter 6 mål/dag, varav frukost, mellanmål, mat, mat, mat & kvällsmål. På morgonen startar jag med havregrynsgröt, 2 ägg & 1 äpple. Till mellanmål äter jag en frukt. Mina 3 mål som består av mat varierar jag oftast mellan fullkornspasta & potatis med olika sorters kött, dvs. olika slags proteiner. Sedan äter jag massa grönsaker till varje mål mat. Dagen avslutas med naturell kvarg som blandas med funlight, ett av mina favoritmål, så gott! På fredag kvällar & lördagar har jag frimål. Jag som är en riktig sockerråtta passar på att äta massa gott & jag ser verkligen fram emot att äta mackor o naturella riskakor som jag är väldigt svag för när jag väl har ätardag. Offseason är inte så tokigt. MAT är livet & ordentlig kost som består av riktigt med proteiner är viktigt för muskelbyggandet! EAT TO GROW! I DO!

Kommentarer

kommentarer

ebbaohman

Posts Google+