Resultat ger glädje

6 februari, 2015
6 februari, 2015

image. Godkväll! Lite dåligt med uppdateringar på bloggen, men inte lätt att hinna med allt när man har mycket i skolan, tränar hårt & jobbar på helger. I måndags började jag med nytt träningsschema! Får hoppas på ännu bättre resultat. Tyckte det var dags för lite nya övningar och nya träningsdagar. Det går riktigt bra just nu. Tränar 6 dagar/vecka och jag känner verkligen vilken energi jag har. Även fast det kan vara jobbigt vissa dagar att ta sig till gymmet så finns det så mycket energi när man väll tagit sig dit. Har fått resultat i framförallt axlar och biceps under senaste tiden. Det lönar sig att kämpa & inte ge upp. Resultat ger sådan glädje. Det är sådant man bara går och väntar på och helt plötsligt ser man hur musklerna växer fram. Det är det som får än att tagga till lite extra. Idag var det en vecka sedan jag började med mitt kostschema. Det har gått bra. Slarvat med något mål, men äter en rejäl frukost samt riktig mat 3 gånger om dagen, vilket jag inte är van med, men gått ganska bra. Börjar vänja mig att väga all mat och uppskatta hur mycket jag ska äta. Dock har jag varit otroligt sötsugen hela veckan , men som tur har jag frimål på fredag kvällar samt hela lördagen. Klagar absolut inte. Nästa vecka går allting säkert mycket enklare nu när man har kommit in i kostschemat och hur det känns att gå på diet. Taggar veckans sista pass imorgon. Axlar, biceps & triceps står på schemat. Ha en fortsatt trevlig fredagkväll 🙂

Kommentarer

kommentarer

ebbaohman

Posts Google+