Decembercupen here i come!

8 juli, 2015
8 juli, 2015


Hallå allihopa!
Har inte riktigt kommit igång med min blogg ännu men det är nog dags att ta tag i det då även min tävlingsdiet nu äntligen kommit igång!

Har verkligen sett fram emot att komma igång med detta och se min kropp bli tävlingsklar till decembercupen som kommer bli min debut tävling!

Har ju gått på diet nu ett tag redan innan, men har varit mest för att bibehålla den muskulatur jag har samt för att gå ner i kroppsfett.

Men är nu inne på dag 3 av 140 och kör på allt jag kan och motivationen ligger på topp, så med den grymmaste coachen det finns så ska detta nog gå kanonbra!

Idag var det Latsen samt Biccarna som fick sitt, motivationen samt viljan har hela tiden varit bra den sista tiden..

Jag har fått pepp både från kollegor samt goda vänner både på facebook samt på Instagram vilket har gjort sitt, ni vet alla vem ni är och tack för att ni finns och hejar på mig!

Imorgon är det vila från gymmet med blir ett snabbt kardio pass är tanken iallafall, ska bli intressant då jag i detta nu har enorm träningsvärk i benen… hehe!

 

Ha en trevlig kväll på er alla och ta hand om varandra!

 

/Christoffer

Kommentarer

kommentarer

Christoffer Ringsten

Posts Facebook Google+

Tja! Jag är en kille på 35 år som har fått upp ögonen för att få en fin fysik, bra hälsa och möjligheten till att få tävla inom Mens Physique! Här kommer jag skriva och lägga upp bilder på min resa, det kommer innehålla allt från träningar till livets funderingar!