Första inlägg och lite mer info vem jag är.

23 februari, 2015
23 februari, 2015

Första bilden med en vikt på 103kg, ett år senare med en vikt på 84kg!

Hej! Mitt namn är Christoffer och är en kille på 35 år som fått upp ögonen på fitness närmare bestämt Mens Physique till en början!

Jag började min resa för ganska exakt ett år sedan med en vikt på 103kg, jag har nog aldrig mått så dåligt och varit så otränad i hela mitt liv kan jag påstå!
Efter 6månader hade jag gått ner ca 10kg och märkte att jag inte längre hade ont i ryggen eller problem med min nacke, vilket var underbart.

Vänner och kollegor påpekade att ”det var ju väldigt vad du slimmat till dej, ska du tävla?” Och då började det snurra i skallen på mig!
Jag tänkte, ja varför inte?!
Så jag började satsa ännu mera och körde på stenhårt för att se vad jag kunde åstadkomma.

Och i oktober någon gång så köpte jag mitt gymkort och fick ännu mera inspiration till träningen då detta gymmet hade många tävlande inom både fitness och bodybuilding!

Jag fick koll på tränings schema och kosten ännu mer än tidigare!
Jag har väl legat stabilt på 2100kcal per dag nu dom sista månaderna och tycker det känns helt ok.

Träningarna håller jag till 6st styrkepass i veckan och 3 kardio pass!

I dagsläget väger jag 84kg men har 10 månader ca att slimma ner mig till tävlingsform där tanken är en vikt på ca 74-75kg.

Och det var en oslagbar vecka förra veckan då jag fick reda på att jag fick en plats i MM Sports Team! Känns underbart att känna tillhörighet till ett så bra team!

Så nu har jag hyfsat gott om tid på mig att köra på fram till Lucia och Decembercupen detta året då blir det premiär för mig på scen!

kommentarer, 279 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Christoffer Ringsten

Posts Facebook Google+

Tja! Jag är en kille på 35 år som har fått upp ögonen för att få en fin fysik, bra hälsa och möjligheten till att få tävla inom Mens Physique! Här kommer jag skriva och lägga upp bilder på min resa, det kommer innehålla allt från träningar till livets funderingar!