Video: Chins & Dips

17 juni, 2015
17 juni, 2015

Om ”bara” 13 veckor är det dags igen för Athletic Fitness SM. Dieten går som tåget än så länge och styrkan är kvar bättre än någonsin. Man lär sig med varje diet man gör och det märks på resultaten att de små förändringarna har gjort skillnad. Finns nog ännu mer att lära dessutom.

I tisdags körde Roman och jag ett Dips-pass där jag passade på att avsluta med ett gäng ”Speed Dips” som jag kallar det. Ni kommer fatta varför :) Skrapade ihop 47st. Ska nog komma upp i 60st innan tävlingen. Har fortfarande 8kg kvar att skala bort så det kommer bara bli bättre och bättre. Här har ni videon:

Här har ni Video från måndagens Chins-pass. Samma sak här så avslutade jag passet med en maxning. Här är det dock strikta repetitioner. Fick ihop 34st för er som inte orkar räkna 😉

Foto 2015-06-15 18 27 43

kommentarer, 316 Visningar

Kommentarer

kommentarer

alisamet

Posts Google+