Kyckligwok med lowcarbnoodles
Färdiglagad strimlad kycklingfile
wokgrönsaker, lök
lowcarbnoodles köpta på MM Sports
curry, habanerosauce, fishsauce stekt i coconutoil från bocyscience
När allt är klart rör i lite kvarg för att få det lite krämigt.
Kan även använda kalorifria Greenvallyranch sås i olika smaker som finns på MM Sports om man vill piffa till det lite extra :)

Kesomuffin
250 g minikeso
1dl chokladcasein från bodyscience
2 msk kakao
4 äggvitor
1 tsk bakpulver
Tillsätt sötningsmedel om du vill ha dem sötare, blanda i vatten till det blir en smet.
Grädda i ugnen på 200 grader.
Kladdkaka
1 dl vaniljcasein från bodyscience
4 msk kakao
2 äggvitor
1 tsk bakpulver
Kör i micron full effekt ca 1 minut. Se till att ha en hög eller stor mugg. Toppa med frysta hallon och minikeso