Tillbaks igen!!

28 januari, 2015
28 januari, 2015

Hej medborgare.
Då har man äntligen återvänt till gymmet efter några dagars förkylning.
Visst sitter väl i lite än men man kör på lite lagom hårt ändå.
Det värsta med förkylning är ju att man kör på som vanligt till en början trots att man kanske skulle va hemma och vila, men man har ju sina rutiner och sin envishet som gör att man går dit ändå. Man vet ju om det innerst inne när man tränar för man vilar längre mellan seten och kör lite mer högre reps och håller koll på pulsen så den inte sticker iväg för snabbt.
Men kroppen fick en lång vila nu, hela 5 dagar, det var länge sen man vart ifrån så länge.
Har 2 ”vilodagar” i veckan vanligtvis annars, dagen efter benpasset och dagen efter styrkepasset, men på dessa dagar kör jag en 50-60min pw på morgonen eller kvällen, har ju för mycket energi i kroppen.

Gårdagens benpass börjar sätta sina spår nu, suttit i bilen i närmare 20 mil idag och när man går ur bilen känns det som man har en kniv i båda benen, röven är stel som fjärrkontroll =)
Men då vet man att morgondagen som kommer är grym, det är alltid dag två som är värst, eller så kanske man ska börja stretcha mer så kanske man inte är så gnällig när man går i trappan.

Ikväll är det rygg som gäller, har problem med att få djup/volym så kör 3 olika övningar av rodd och fler set med paus i koncentrationsläget, så hoppas detta ska ge något resultat.
Men det är väl bara att kämpa på så gott man kan.

Ha det gott alla!!

kommentarer, 127 Visningar

Kommentarer

kommentarer

markushogland

Posts Facebook Google+