Om mig!

21 januari, 2015
21 januari, 2015

Hej!!

 

Vill först tacka Kristian och Tim på MMSport som gav mig denna möjligheten, så först och främst stort tack till er. Men jag är en skånepåg från Kristianstad,  men har sedan 8 månader sen flyttat till Lund som också ligger i skåne för er som inte vet. Är 24 år (men snart 25) gammal kille som är i sina bästa år antar jag, jobbar gör jag också som säljare för Berner montageteknik, men detta jobb har jag bara någon dag till sen börjar jag arbeta som servicerådgivare på Mechanum i Malmö. Är även sambo med en fantastisk kvinna som otroligt nog står ut med en trots man är uppe sent och lagar Kyckling, Kommer hem sent från gymmet och luktar som en blöt hund. Men lite snabbt då om träningen och hur den kom in i livet. Ja man har ju hållt på lite allt möjligt sen man vart 7 år, började med innebandy sedan fotboll som dom flesta i ens ålder gjorde då, när man vart sedan 14år gick man över och började spela pingis med några vänner. Sedan vart det gymnasiet som kom in i bilden och då flyttade jag hemifrån för att plugga i Anderstorp. Då blev det en lång tid utan träning eller liknande. Men sen finns det en person som heter Andreas, vi var typ grannar innan, så en dag så tog han en till gymmet i Kristianstad , friskvårdhuset, vi började träna ihop och jag insåg hur liten jag var, vart ju klenare än en kattunge,  man va ju en liten skit 188cm lång på 74-75kg med kanske 10% muskler på kroppen kändes det som. Men jakten för att komma ikapp min träningskollega vart igång, Andreas som vart lika lång som jag vägde 95-96kg muskler typ, så hade en LÅNG väg dit, då jag har ärvt mors gen som gör att man aldrig går upp i vikt trots man äter som man spricker, så tro mig vägen till där man är nu har varit lång.

Men dagarna gick och vintern 2010 eller om det var 2011 så åkte vi till fitnessfestivalen och oj, då hände de grejer i skallen. Jag visste vad jag ville nu. Jag vill med stå och mysa på scenen, men hade ju en form som inte passade där än. Och efter det har man haft fokus på detta, så nu nästa 2015 så ska min dröm gå hand ihand, så med MMSports hjälp nu här så ska denna resa bli riktigt spännade. Jag kommer tävla i år på Decempercupen Mensphysige och på Luciapokalen Mensphysiqe.

Ser även framemot att lära känna dom andra i teamet och stötta och hjälpa dom så gott jag kan.

Måste ju då även avslöja att jag inte tränat idag utan har tagit en dag ledigt för kroppen kändes inte som den skulle idag, en förkylning verkar vilja komma tyvärr. Men kolla gärna in mig på instagram: Hochland90.  Facebook: Markus Hogland Adjö!!!

kommentarer, 255 Visningar

Kommentarer

kommentarer

markushogland

Posts Facebook Google+