Making plans :)

9 december, 2014
9 december, 2014

IMG_20141209_195534

Många tankar snurrar hur nästa år rent tävlingsmässigt ska se ut :) jag tror jag har en bra plan :)

Blir inga tävlingar till våren iaf då jag o barnen ska åka till Thailand i mars i lite mer än 2 veckor :)

Vill oxå ha en liten längre uppbyggnad period denna gång 😉 som sagt jag tror jag har bestämt mig hur nästa år ska se :)

Sitter oxå o filar på lite nya träningsupplägg, jag absolut gå tillbaka till 5*5 upplägget i basövningarna, kände att jag fick bra utveckling med hjälp ut av det :) kommer även ändra min splitt :) något som känns riktigt bra!

Känner mig just nu lite halv orolig i magen, barnen hade ju magsjuka i helgen :( hoppas hoppas jag klarar mig! Ätit vitpepparkorn så det nästan sprutar ur öronen på mig mig. Hatar magsjuka, värsta som finns!

Nu hamna ju bilden helt fel, skulle ju komma längst ner. Jaja!

Ha en fin kväll! // M♡

 

kommentarer, 285 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Madelene Yourstone

Posts Google+

Heej! Madde heter jag o välkommna till mitt snurriga småbarns liv! Jobbar som PT o arbetsledare över gym i örebro. Sambo med en träningsgalning som också tävlar. Själv tävlar jag i Bodyfitness. Tävlingar: 2011 LP 16 plats 2012 LP 11 plats 2013 BoS 3 plats 2014 Bos 8 plats 2014 Sandefjord Open 6 plats