Kompressionstights

4 december, 2014
4 december, 2014

One_tights-Wmn1_blue

Ni har väll inte missat MM sports ONE compressions tights. Fördelar med dessa är att ökar din prestationsförmåga, ökar din blodcirkulation och dom har en stabiliserande verkan för dina muskler som gör att skaderisken minskar, håller din muskler varma! As sköna med bra pass form :)

Dessa finns i Black/Aqua och Black/Pink :) Jag har dessa i båda färgerna :)

Du hittar Black/Aqua HÄR och sen hittar du Black/Pink HÄR

kommentarer, 172 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Madelene Yourstone

Posts Google+

Heej! Madde heter jag o välkommna till mitt snurriga småbarns liv! Jobbar som PT o arbetsledare över gym i örebro. Sambo med en träningsgalning som också tävlar. Själv tävlar jag i Bodyfitness. Tävlingar: 2011 LP 16 plats 2012 LP 11 plats 2013 BoS 3 plats 2014 Bos 8 plats 2014 Sandefjord Open 6 plats