Fail!

6 maj, 2014
6 maj, 2014

Japp, precis vad jag gjorde igår! Skulle ha kört mina 5*5 i sittande militärpressen men icke. Fick en 5a resten vart 3or. Vart så in i helvete förbannad så jag höll på att gå där ifrån! Fan!! Ville ju så gärna klara skiten! Hela jävla passet igår gick åt skogen sen :( allt va nå så in i helvete tungt! Usch en riktig skit dag eller skit pass rättare sagt :) men men bara att bita i sura äpplet o börja om nästa vecka!

20140506-172230.jpg

Där emot dagens pass gick riktigt bra :) provade denna goding både igår o idag. Idag kände jag av den mer dock tog jag lite mer denna gång :) men tyckte jag vart pigg o fokuserad :) provade lite nya övningar o fick sjukt bra med kontakt. Rygg stod på schemat idag med fokus rodd :) måste lära mig att dra mer med rygg o skuldror o inte låta baksida axel ta över. Men det är jäkligt svårt måste jag säga :) så fort jag blir lite trött låter jag baksida axel ta över o dra det mesta. Skit oxå men men bara att fortsätta att pränta in att röra skuldror mer :)

Back to work! Ha en underbar kväll! KRAM M!

kommentarer, 289 Visningar

Madelene Yourstone

Posts Google+

Heej! Madde heter jag o välkommna till mitt snurriga småbarns liv! Jobbar som PT o arbetsledare över gym i örebro. Sambo med en träningsgalning som också tävlar. Själv tävlar jag i Bodyfitness. Tävlingar: 2011 LP 16 plats 2012 LP 11 plats 2013 BoS 3 plats 2014 Bos 8 plats 2014 Sandefjord Open 6 plats