Bästa starten på veckan!!

16 december, 2014
16 december, 2014

Måndagar är det något visst med minst sagt. Det definitiva avslutet på helgen som av nån anledning alltid känns för kort. Men också starten på en ny vecka med nya möjligheter! Måndagar är oftast min favoritdag på veckan när det kommer till träning. Kan nästan längta efter den. Lägger oftast riktigt tuffa pass då vilket motiverar mig. :)

 

Igår började jag mitt nya upplägg mot kommande tävling. Mer om det sen. Hur som helst drar jag ner vikterna igen och ökar volymen. Passet började med knäböj. 5 set 5 x190kg.

 

Kändes rätt bra. Vidare vart det lite bänk vilket jag lagt tillbaka på samma pass som böj och mark. Av två anledningar, för att tävlingsanpassa mig bättre och för att vara mer flexibel i träningen så jag kan träna lite mer med Bicepsmannen igen bland andra.

Sen lite mark på det. 5 set 5x190kg. Michaels kommer att köra ett liknande upplägg hon också.  Sjukt roligt att kunna träna lite mer tillsammans :)

Lång, rätt tungt men väldigt roligt pass :)

Sen hem och äta lite middag, vart riktig måndagslyx  😉

20141213_221118

Jag gillar att laga mat, såklart är det roligast att laga mat som ska ätas med andra.

20141213_195459

Vi planerade lite fest i helgen så hade lite godsaker kvar 😛

kommentarer, 266 Visningar

Kommentarer

kommentarer

kristian

Posts Google+