Julshow med jobbet

12 december, 2014
12 december, 2014

JULBORD

Hade en väldigt rolig kväll med jobbet på Trädgår’n igår. Vi var på julbord vilket alltid är schysst. Jag var förvisso inte alls imponerad av julbordet, skulle nog vilja påstå att det var bland det sämsta jag varit på rent smakmässigt. Men Showen däremot…. BÄSTA julshowen jag varit på!!!

”Årets grandiosa julshow är en hyllning till musiken och glädjen. Showen ”Stars of Christmas” blandar musik från de senaste århundradena. En härlig blandning av humor, rock, pop och klassiskt. På scenen underhåller några av Sveriges absolut främsta artister.”

Showerna var uppdelade i två.

”Förshow: ”Duelling Pianos” med Anna Persson och Angelica Alm från ”Så ska det låta” – du önskar och sjunger med i dina favoritlåtar.”

Detta kändes väl lite sådär. Det svängde väl lite och var en kul grej men de fick väl inte riktigt igång lokalen så bra, men kul inslag ändå. Jag visste inte riktigt vad det mer skulle vara för show så jag trodde att de skulle komma tillbaka och köra en omgång till. Men icke…. ”

Stora showen var med  Maria Lundqvist, Bosson, Gladys del Pilar, Stefan & Kim, Anna Persson och Angelica Alm med musiker. Detta var riktigt jäkla bra rent ut sagt. Det var mycket kompetenta musiker som fullkomligt briljerade inom sina respektive musikgenres med ständiga inslag av lysande komik.

 

Maria kom ut i sin roll som Sally och började promenera ut bland publiken och drog upp folk på scenen. Jag var en av dem. Efter att hon slätat över alla män på scenen på ett mycket humoristiskt sätt på Sallymanér så fick jag min roll som krubba. Min chef som också blivit uppropad på scenen fick rollen som Jesusbarnet och skulle då ligga i krubban som då var min famn. Längre bort på scenen spelade någon Josef med nån annan som var get och såklart de tre vise männen. Allt var ett spektakel med Maria i mitten såklart som höll i trådarna och spelade oss som taffliga marionettdockor. Fantastiskt roligt, kanske mest för mina kollegor som satt och kollade på 😉

 

Passade såklart på att föreviga denna stunden med en bild på scenen. Mina kollegor filmade så om det finns intresse kan jag säkert lägga upp klipp på detta senare. La upp en snutt på Facebook där jag och Maria pecpoppar tillsammans 😉

 

Beautybeast2

 

TRÄNING

I övrigt så känns träningen som om den rullar på rätt bra. Bänken och marken känns lovande. Skulle behöva få lite bättre flyt i böjen igen, men det kommer! Mer om det i nästa inlägg!!

 

Kommentarer

kommentarer

kristian

Posts Google+