En bra vecka

10 april, 2016
10 april, 2016

Den här veckan har verkligen varit upp och ner. Det beror inte så mycket på att jag är på diet, utan mestadels för att det har varit mycket på jobbet. Jag har märkt att min kropp svarar väldigt dåligt när jag är stressad. Eftersom jag har ett väldigt stressigt jobb så har den här dieten fullt varit fokus på att kunna göra mitt jobb på bästa sätt utan att kvalitén försämras men hålla stressen på en lagom nivå så att den inte påverkar mina dietresultat. Hittills har det gått över förväntan och jag känner verkligen att kroppen svarar som den ska. Igår nådde vi lägsta vikt och mått, woop woop. börjar till och med se lite definitioner här och där.

Nu när vårens alla tävlingar är igång så är jag mer peppad än någonsin för att köra järnet de sista veckorna och verkligen satsa på den där pallen. Idag lyser solen ute och ska ut på en morgonpromenad i det vackra vädret. sen väntar bröst och poseringsträning senare idag. Posteringen ska bara sitta, det ska vara mjukt och flytande och se naturligt ut, det är det viktigaste för mig.

 

kommentarer, 85 Visningar

Kommentarer

kommentarer

josefinebjorkman

Posts Google+