Stark i vårsolen

28 mars, 2016
28 mars, 2016

Hej, eller god morgon. Vaknade upp och såg solen skina in genom fönstret och efter att ha kikat ut genom fönstret och sett den blå och vackra himlen känns det här som det blir en bra dag. Efter en fullspäckad förra vecka med jobb upp till öronen är det här precis vad jag behöver – lugn och ro i själen. Solen och värmen ger mig energi något helt otroligt och jag känner mig starkare än på länge.

I fredags var det träff med bästa coachen där vi poseringstränade och mätte. Fick hjälp av hans fantastiska flickvän som hjälpte mig att kolla lite på min posering. Det var första gången jag visade för någon vilket var sjukt nervöst! jag har hittills bara poserat för mig själv för att få in ett något sånär naturligt flöde. Men vad glad jag var att jag vågade visa henne! jag fick jättemycket bra feedback och känner nu att jag vågar lite mer. Även mätningen gick bra och vi ligger i fas enligt Rickard. Dieten känns bra och jag känner mig laddad att fortsätta kriga.

kommentarer, 77 Visningar

Kommentarer

kommentarer

josefinebjorkman

Posts Google+