9 dagar kvar

14 november, 2014
14 november, 2014

Om bara några timmar så börjar den sista helgen innan tävlingshelgen och jag känner mig så sjukt taggad på att tävla. Det är nu ungefär ett år sen jag klev upp första och hittills enda gången på scen och jag har ända sedan dess längtat tillbaka. Den resa man tar inför scenen gör hela vistelsen där uppe så fantastisk. Denna gång känner jag mig också mer förberedd på vad som komma ska vilket gör att jag tror detta kommer bli än mer fantastiskt.

Imorgon börjar förberedelserna inför sista veckan med matlagning, matlagning och åter matlagning. Ska bli väldigt kul att se vad som händer sista veckan och jag tror jag redan nu kan lova att jag kommer in med en bättre form än förra året. Ikväll blir det ett redigt chins- och dippspass för att se hur kroppen känns, annars kommer jag låta kroppen mest gå på sparlåga med några lätta aktiveringspass den sista veckan för att inte dra på sig någon onödig skada såhär i slutet. Nu ska jag bara avsluta veckan med lite skönt skolarbete sen är det bara att börja ladda och fokusera på målet, Decembercupen 2014!

 

 

dc13

Pumpar upp inför scen förra året

kommentarer, 102 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jonssonniklas

Posts Google+

En kille som älskar att träna och sträva efter att bli bättre och bättre.