matlådor, Knatteskutt och överkroppspass.

26 januari, 2015
26 januari, 2015

Kan ju börja med att förklara att titeln försöker att summera allt som hänt i helgen som var nu lite sådär halvsnyggt haha 😀

Fredagen var en vilodag då det inte hände så himla mycket men hade ändå mycket stress i sig. Man skulle kunna säga att hela dagen var ett storkok utan dess like. Började först med att göra lådor med lax och rotfrukter så att jag klarar mig på den fronten ett tag, sen blev det även att göra lådor som jag skulle ha på lördagen. Efter allt detta så var Fredagen så gott som slut.

 

Lördagen var du lite mer spännande och rolig framförallt! Dagen började med att en polare kom och hämtade mig ca kl 06:30, sen hämtade vi en polare till honom och sen rullade vi mot huvudstaden Stockholm. Väl i Stockholm så åkte vi till idrottshögskolan då jag och min polare skulle gå på en ledarutbildning där för ett projekt som heter ”Knatteskutt”. Det som Knatteskutt handlar om är att man har ett pass 1dag/veckan då barn får komma och prova på olika idrottsaktiviteter som tex fotboll, handboll, orientering, och även dans. Utbildningen började 10:00 och fram till lunch så var det bara en massa teori och info om vad Knatteskutt står för och vad man ska tänka på osv osv. Jag som går på Periodisk fasta brukar äta min  första måltid vid lunch, men ovanligt att jag går upp 05:00 på morgonen så när det blev lunch så tog en matlådan slut väldigt fort kan jag lova. Sen från 13:30 till ca 17:00 så gjorde vi en massa praktiska grejer. Vi skulle alla få 2st övningar att plugga in och visa övriga gruppen hur dem övningarna går till och samtidigt då spela att det är för barnen som vi lär ut övningarna till. Detta kunde ibland kännas lite konstigt då man pratade till vuxna människor som om dem vore barn, men det var samtidigt roligt att ibland känna sig som ett lyckligt och aktivt barn haha.

Efter detta så körde min kompis mig till SATS Odenplan där jag träffade en annan kompis för lite legday smashing! Måste säga att för en kille som bor på ”landet” så är jag inte alls van med att se så myyyyycket folk på ett gym! Gick där först och såg nog väldigt vilsen ut när jag virrade runt där för att se vart alla maskiner, hantlar och squatracks stod. Tyvärr gick det inte att följa min plan som jag har så vi fick göra det som gick och det blev en massa set böj, en massa set benpress och även bensparkar och lårcurls. Efter passet var min kompis underbart snäll och bjöd mig på en god mongolisk buffé 😀 Sen blev det tåget hem och var hemma igen runt 00:00.

 

Sen söndagen var en väldigt lugn dag. Det blev ett grymt överkroppspass på lokala gymmet här hemma (var även ensam på gymmet). Efter det så kan jag summera söndagen som eat and sleep.

Kort sagt så en skön helg med både vila och lugn och full fart och skoj 😀 Jag hoppas er helg också var grym!

 

Här har ni även två bilder jag tog på söndagen mitt i överkroppspasset. Tog tyvärr inga bilder från SATS då man var tvungen att vara snabb där, inte heller från Knatteskutt då jag inte hade mobilen på mig 🙁

 

Hare gött och träna hårt ! MVH Johan IMG_20150125_140729

Kommentarer

kommentarer

johansjoo

Posts Facebook Google+