Vem är Johan Sjöö?

23 januari, 2015
23 januari, 2015

Hejsan! Mitt namn är Johan Sjöö och jag är ny i Team MM Sports så tänkte skriva en liten kort presentation om vem jag är osv 🙂

 

Jag är 23 år och bor i Skutskär som ligger ca 2mil utanför Gävle. Jag jobbar som vårdbiträde på ett Serviceboende i Tierp där jag jobbar med människor som är lite mildare psykiska hinder.

Jag är även ubildad PT genom högskolan i Gävle och kör det på sidan av ibland.

 

Förra året så bestämde jag mig rent spontat att jag skulle göra min debut på scenen. Jag bestämde mig för Men’s Physique då den looken tilltalar mig mest och började dieten redan dagen efter (12 veckor innan tävling). Tävlingen som jag sen körde var SM-Kvalet i Karlstad. Jag hade redan från början även bestämt mig för att mitt mål inte var att vinna tävlingen, utan att komma i mitt livs bästa form och följa planen till 100%. Tävlingen slutade så att jag precis missade en finalplats (tror jag kom på plats 17-18 plats av 22). Men lika glad för det var jag då jag faktiskt klarade dem målen som jag hade satt upp, så¨det var en stor seger för mig.

Att stå där på scenen är det absolut roligaste jag har gjort och jag är nu 100% säker på att jag vill fortsätta med detta och fortsätta i Men’s Physique. Mina mål för 2015 nu är att ställa upp i decembercupen och Luciapokalen! Finns även chans att jag ställer upp i någon annan tävling så som UBS (upperbody strength) som är en lokal tävling här hemma.

 

Ser verkligen fram emot detta tävlingsår och kommer göra allt jag kan för att bli bättre. Att ha detta samarbete med MM Sports känns så kul och vet att jag har dem som en hand på axeln genom varje pass mot mina mål. Tackar så mycket för denna chans och hoppas att man kan få folk att ta en del av sn tid och läsa dem raderna som jag kommer skriva här 🙂 idag äre fredag så önskar er alla en trevlig helg <3mms

Kommentarer

kommentarer

johansjoo

Posts Facebook Google+