Diskbråckshelvete

15 juni, 2016
15 juni, 2016

Börjat känna av ett gammalt diskbråck sen jag gick över till lowbar. Tror det beror på någon slags av buttwink eller roterande bäckene. Diskbråck är så svåra att ha och göra med. Har haft svårt för att gå, ligga ner och sitta upp men nu börjar det gå över. Hoppas verkligen på att kunna tävla på DM då det känns som jag har utvecklats väldigt mycket. Redan på nordiska i höstas kändes det som jag kunde böjt runt 170 och markat runt 180, bänken är ju som den är. Det är så trist att ha något som håller en tillbaka när man bara vill träna. Jag stretchar baksida lår och höftböjare vädligt mycket just nu och fick även lite övningar från min massör/sjukgymnast Fredrik (http://www.fredrikleopold.com/)  för att hitta dom inre magmusklerna, han satte även lite nålar i baksida lår för att minska symptomen. Imorn ska jag till min kiropraktor och förhoppningsvis får jag bra hjälp därifrån också, precis som vanligt.

Förövrigt så känner jag mig i nuläget otroligt stark faktiskt och träningen går utöver diskbråcket riktigt bra. De stora målen just nu är att marka 200 och bänka 100 till sist. Går bara diskbråcket över och buttwinken i lowbarböjen försvinner så ska det nog gå riktigt bra, sen måste jag även jobba på min snedhet. Men men, det finns alltid grejer att bli bättre på. Hade lite motivationssvacka runt studenten, men motivationen börjar verkligen komma tillbaka nu. Mot tyngre vikter!!

13116647_1153678048016965_1158155207_n(1)

kommentarer, 295 Visningar

Kommentarer

kommentarer

isabellarosquist

Posts Google+