Här är jag

13 juni, 2016
13 juni, 2016

Senaste gången jag hade en blogg så var jag typ 15. Vill mest prova detta för att mina följare på insta ska slippa romaner och för att jag bara älskar att skriva, och gärna med inslag av dåliga skämt. Tänkte använda bloggen framförallt till träningstankar, både då motivationen är på topp men även när motivationen inte finns överhuvudtaget. Jag kommer även använda den till andra tankar och åsikter då jag är en person som tänker och tycker om väldigt mycket (tro det eller ej). Ni kommer även få ta del av min vardag som är ganska kaos då jag har svårt att säga nej till saker och ting och är alldeles för driven för mitt eget bästa. Att jag dessutom är en otroligt förvirrad tjej som alltid glömmer saker, går av vid fel busshållplats, tappar bort saker och alltid har stökigt runt sig gör ju att livet blir ett ännu större äventyr. Hur det blev så vet nog ingen.

Förövrigt har jag precis tagit studenten och planerar att nu jobba, chilla, träna och äta nutella. Resa ska väl också gå till sist om man slutar slösa 99% av sin lön på mat och godis. Målet till sist är väl att skriva ett bra högskoleprov för att komma in på psykolog då jag spenderade för mycket tid på gymmet än med ansiktet i matteboken under gymnasiet. Funkar inte det så funderar jag på civilingenjör, psykiatriker, kiropraktor, socionom, sjukgymnast eller på ett eller annat sätt starta eget inom träning. Hur jag ska gå till väga för att lyckas vet jag inte, men å andra sidan visste jag inte heller hur jag skulle gå till väga för att delta på VM i styrkelyft (men titta vad som hände!). Det finns så många vägar i livet och jag tror på att allt löser sig till sist.

10330450_989038324451070_8262868350449874182_n

 

kommentarer, 126 Visningar

Kommentarer

kommentarer

isabellarosquist

Posts Google+