Frustration på hög nivå!

18 september, 2014
18 september, 2014

Så hur går dieten inför Luciapokalen, ja den som visste! Allt går så sinnesjukt trögt och jag blir så otroligt frustrerad över att resultaten inte blir de jag vill. Kroppen släpper i från sig fettet i minimal takt vilket resulterar i att fröken Helena blir stressad över att inte hinna komma i den form jag önskar, och därmed kommer skippa att tävla helt och hållet. Det faktum att jag fått problem med ena höften underlättar ju inte direkt heller. Haft lite småkrämpor i kroppen länge såsom en kass axel och ena höften har varit lite stel och knepig länge men för någon vecka sedan började jag få ont under cardion och till slut hade jag konstant ont oavsett om jag gick, satt, stod eller låg ner. Coachen beodrade cardioförbud, inte läge att gå sönder nu. Så detta är andra veckan helt utan någon cardio. Kan väl säga att även detta stressar mig lite, även om det samtidigt är lite skönt för kan inte påstå att jag älskar att gå upp och köra en timmes morgoncardio innan jobbet. Imorgon ska jag i alla fall träffa min coach Anna-Liza för poseringsträning och formkoll så får vi väl se vad hon säger.

I övrigt går träningen ganska bra. I samband med cardioförbud har intensiteten på styrkepassen ökat och jag har tagit hjälp av Mikael Hamrin i att tänka lite nytt i detta upplägg. Skönt med lite annorlunda upplägg och annat tänk som omväxling i träningen. Och förra veckan bjöd på konstant träningsvärk utifrån detta! 🙂

De senaste veckorna har innehållit en hel del arbetsrelaterad stress vilket påverkat mig en del, men i övrigt har jag absolut inget att klaga på i tillvaron i dagsläget. Så på privata planet är förutsättningarna för en lyckad diet optimal, ska bara få kroppen att göra som jag vill också.

För övrigt är det nu nästan exakt tre år sedan jag började styrketräna och därmed hittade min stora passion. Dessa tre åren har gett mig så mycket, inte bara en rent fysisk förändring utan massor med roliga upplevelser, lärdomar och inte minst, nya underbara bekantskaper! 🙂 Dessutom har jag debuterat i Bodyfitness vilket var ett mål jag satte upp redan efter några månaders styrketräning. Ska bli spännande att se vad de kommande åren kommer innehålla!

1522000_10152414861151676_2013724719196244261_n

Önskar er alla en fin dag!

Kram Helena

Kommentarer

kommentarer

hellie81

Posts Google+