Kanske att det äntligen går åt rätt håll!

2 oktober, 2014
2 oktober, 2014

Vågar knappt säga det högt men nu känns det äntligen som om kroppen börjar släppa på det ”hull” som ska skalas av för att komma i tävlingsform. Visst man ska inte alltid fastna vid vad vågen säger (det har ju gått otroligt trögt med vikten denna dieten) men känslan har inte varit att formen förbättrats sig från vecka till vecka heller och då är det kämpigt! Men som sagt, nu tycker jag mig se små framsteg och det känns underbart! Ska bli spännande att se på lördag och vågen bekräftar det också, oavsett är känslan i kroppen bättre än tidigare. Dock börjar jag blir riktigt irriterad över att fortfarande inte känna mig riktigt frisk. Mående går upp och ner, vissa träningspass blir bra andra ren skit. Men har insett att det faktiskt kan vara så på hösten att man går omkring och är lite småkrasslig ganska lång tid (har man gått på underskott större delen av året är ganska inte immunförsvaret på topp heller,…). Så istället för att störa ihjäl mig på detta ska jag försöka fokusera på att göra varje träningspass så bra jag kan utifrån rådande dagsform.

Fick för ett tag sedan hem min nya tävlingsbikini för en första provning, spännande! Ny färg och lite ändring i design men samma duktiga sömmerska, Sabina Larsson på Perfect fit. Kommer bli kanon tror jag!

10413411_10152429165826676_7050068301611688198_n

Bikinin Sabina sydde till Alströmertrofén

 

Denna arbetsdag är slut och jag ska nu röra mig mot gymmet för ett rygg- & axelpass samt mina kära intervaller. Ska även hämta ut ett paket från MMsports. Har bland annat beställt deras nya spännande post-workout produkt XLNT Sports Recovery Supreme.

NY-Recovery-Supreme-960px

Som jag skrev i föregående inlägg närmar sig SM i Västerås med stormsteg! Jag åker upp till Västerås imorgon, med matlådor för fredag och söndag medpackade (lördag är efter längtad ätardag). Blir första senior SM jag ser så ska bli rirktigt kul, särskilt eftersom mina fina vänner Pia och Anna-Liza, samt en mängd andra duktiga BF-atleter som jag ser upp till, ska tävla. Längtar som sjutton till imorgon!

Ha det bäst!

//Helena

Kommentarer

kommentarer

hellie81

Posts Google+