LUCIAPOKALEN

14 juli, 2014
14 juli, 2014

Så, nästa mål då, Luciapokalen, 29 november i Göteborg. Luciapokalen har verkligen exploderat i storlek! Är redan 23 personer i min klass (BF +168 cm). Helt galet! Men ser verkligen fram emot tävlingen. Har noll förväntningar på placeringar utan har samma tankar som innan Alströmertrofén – att målet är att komma i den bästa möjliga form jag kan komma i, utifrån mina förutsättningar. Detta lyckades jag med på AT, jag är helt klart nöjd med den formen jag hade, även om jag nästa gång vill vara i bättre form. Men med tanke på att jag utskriven från sjukhuset 10 dagar innan tävlingen så är jag utan tvekan nöjd! 🙂

Luciapokalen är ju även en SKKF-tävling, vilket också ska bli roligt. Det blir mer ”på riktigt” med tävlingsfärg, SKKF-domare och allt annat som hör till. För att inte tala om konkurrensen! Men återigen, jag kommer gå upp med min fysik, göra min grej och se till att ha jäkligt kul! – är allt man kan göra.

Under denna diet har jag även ett större stöd känner jag, Förra dieten hade jag min coach Anna-Liza (vilket är allt annat än fy skam!), och det har jag även denna diet, jag litar fullt och helt på henne och att hon har koll på att jag ligger i fas och jag gör exakt det hon säger till mig. Men nu har jag även lärt känna några riktigt härliga tjejer i teamet som jag känner helt underbara! Gabriella, min parhäst som är ett enormt och ovärderligt dagligt stöd och som även hon ska tävla. Pia som med all sin härliga energi, värme och erfarenhet är guld värd, och Mia som med sitt lugn, klokhet och pedagogiska förhållningsätt är en riktig klippa.

Detta kan inte bli annat än bra!

Let´s do this!!!

IMG_0790[1]

Kommentarer

kommentarer

hellie81

Posts Google+