Helgen

30 juni, 2014
30 juni, 2014

Härliga lördag!

IMG_0296[1]

Så här såg morgonformen ut denna lördag, två veckor efter tävling. 4,7 kg tyngre än dagen innan tävlingen och ganska mycket vätska i kroppen.

Dagen startade med att min gröna sköna tävlingsnaglar byttes mot ett par rosa lite glittriga naglar som fick smeknamnet prinsessnaglarna 🙂 Är inte särskilt rosa och ”prinsesslik” av mig, men ombyte förnöjer 🙂 Sedan mötte jag upp mina fina vän Kajsa (som vann Bikinifitness på LP i vintras). Vi åt lunch och frozen youghurt. Bra uppladdning inför dagens benpass 😉 Högreps är det som gäller på den fronten för mig. Körde benspark (som första och sista övning), legcurl (liggande & sittande), sumosquats och knäböj i smithen. Träna, handla och fixa med lite smått och gott innan jag åkte in till Göteborg och träffade Gabriella. Myskväll var planerad, och mys blev det utan dess like!

IMG_0398[1]

Det blev ett besök i den gigantiska (och livsfarliga) godisbutiken 4-Gott och inhandlade ”lite” godis. Sedan tog vi även en sväng in på Hemköp och köpte Ben & Jerrys Peanut Butter Cup. Med noll förmåga att vänta som jag har, och noll självdisciplin började jag såklart vräkta i mig godis sekunden efter jag kom ut från affären. Väl på plats hos Gabriella letade vi länge efter en sladd för att koppla datorn till tv:n för att kolla film, sedan la vi lång tid på att noga välja en film som verkade bra. Sjukt nödvändigt, verkligen… tror vi såg cirka 5 minuter av filmen sen var vi fullt sysselsatta med att prata om allt mellan himmel och jord och mycket tränings- och tävlingsrelaterat. Som Gabriella själv skrev på sin blogg så må vi inte ha känt varandra mer än några månader, men känner verkligen att vi klickat. På många nivåer är vi rätt lika vi två. Och dessutom är Gabriella en sådan person jag känner att jag kan vara helt totalt avslappnad och mig själv med, på alla sätt och vis.

Söndagen startade med ett träningspass, sedan bar det även denna dag in till Göteborg för en lunchdejt med mina fina teamvänner Mia, Pia & Gabriella – The GuMPH´s <3 Mias sambo servade oss genom att stå för grillningen medan vi tjejer satt och tjötade i soffan. Sedan var det matdax och var nog en av de bästa måltiderna på länge. Grillad kyckling, sallad, fetaost, två olika såser gjorda på kvarg och ett helt ljuvligt bröd som Mia hade bakat! Så gott!!!

Massa pratandes blev det såklart, vi är rätt duktiga på det allihop nämligen 🙂 Sedan var det dags för de andra att träna och mig att åka hem och sysselsätta mig med typiska söndagssysslor som tvätt och matlådefix. Fick även ett samtal med min fina coach på kvällen. Har ett kostupplägg som en grundstruktur nu då jag mår bäst med planering och ordning kring detta. Sedan finns det utrymme för vettig flexibilitet som att byta ut en lunch eller middag som är enligt schemat mot en som innehåller mer av diverse olika saker om det är något särskilt, eller om jag helt enkelt är extra sugen på något. T.ex som lunchen hos Mia på söndagen. Det viktigaste för mig är att inte börja småäta mellan måltiderna, vilket jag har en tendens att göra, eller att börja vräka i mig mat bara för att stilla någon form av mental hunger. Hamnar lätt i dessa fällor och mår varken bra fysiskt eller psykiskt då det händer. Tanken är att hitta en bra balans och en bra vikt att hålla mig kring tills nästa diet börjar inför Luciapokalen.

Summa summarum så har helgen varit underbar! Och har även haft en mycket bra måndag. En arbetsdag som varit effektiv och finbesök på mitt gym i form av Gabriella samt att min fina bikinipingla Kajsa var där.

Nu börjar det bli dags för att krypa till kojs och ha en dejt med John Blund inför tisdagens arbetsdag. Arbetar alltid längre dagar på tisdagar, kl.08-18 och imorgon blir även vilodag från träningen.

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

hellie81

Posts Google+