Rastlös

25 januari, 2016
25 januari, 2016

Antagligen så är jag universums mest rastlösa tjej just nu, det är i alla fall så det känns. Har inte tränat på mer än 5 veckor. Först var det julfirande hemma i Sverige. Efter det åkte jag och min kära sambo till Thailand i 3 veckoroch nu har jag lyckats dra på mig en hemsk förkylning så äter pencilin och är sjukskriven från jobbet. Min kropp behöver vila, det vet jag, men jag längtar så efter att få lyfta vikter på gymmet igen.. Känna att man får jobba med kroppen och inte minst så längtar jag efter den där ”härliga” träningsvärken. Jag är en sån person som blir besviken på mig själv om jag inte har träningvärk dagen efter ett träningpass. Jag ser det som ”belöning” nästan. Känna att man varit duktig. Förhoppningsvis kan jag börja träna lite smått igen i slutet av denna veckan.

Nu sitter jag uppkrupen i soffan och tittar på idrottsgalan. Vilka häftiga idrottshjältar vi har i Sverige. Stolt!

image4

kommentarer, 108 Visningar

Kommentarer

kommentarer

hannnanas

Posts Google+