25e Januari 2016 – Första inlägget

25 januari, 2016
25 januari, 2016

Som ett första inlägg tänkte jag att jag skulle berätta lite om mig själv.

Mitt namn är Hanna Henriksson, är 22 år gammal och är bosatt i Norge sedan tre år tillbaka. Jag jobbar som hovmästare på ett hotell vid Gardermoen. Min vardag består i största del av träning, träning och träning där jag jobbar hårt för att nå mitt mål och stå på scenen 2017. Året 2016 kommer kommer fokus ligga på att bygga och forma kroppen till tävling. Om det blir bikinifitness eller bodyfitness jag kommer ställa upp i är fortfarande oklart, det får tiden bestämma. Här på min blogg och min instagram (hannnanas) kan ni följa min resa till scenen där jag stolt kommer representera MM Sports.

 

image1

Bild från min instagram: hannnanas

kommentarer, 162 Visningar

Kommentarer

kommentarer

hannnanas

Posts Google+