Men tjena efter två veckor

22 juni, 2015
22 juni, 2015

frida mmHaha lite seriösa bilder sådär 😉

God dag los friendos!

Borta i två veckor-jag vet no excuses !

Men jag har lixom inte orkat sätta mig ner , bara virrat runt , levererat kungliga pass och levde livet under studentveckan !

Men nu jäklar lämnar jag skolan bakom mig och in i fitnesslivet till 100% eller nja vill behålla livet utanför också så man är lite mänsklig hehe.

Nu är jag inne på sista veckan med mer fria tyglar innan det är dags för hårdare tag. Så ska njuta av mjukheten in i det sista såväl min pojkvän haha. Sen bli vass inför höstens tävlingar.

Ska bli grymt kul.

Men tjo tiden tickar dags för lite snack attack innan backattack och plyo..wish me luck 😉

Ha det fint ni fina och glöm inte :Älska mer , hatet ner!

Peace!

Kommentarer

kommentarer

frida

Posts Google+

Är en 19 årig tjej vid namn Frida. i min blogg kommer ni få följa min resa till bikinifitness scenen - en resa jag gör för att bygga upp mig själv, våga glänsa våga synas . Har en bakgrund i både tröstätande och sedan anorexi, sjukdomar som bottnade i ett självhat. I dag vill jag må bra och jag vill ta plats. Scenen blir då min utmaning att synas och göra det med kärlek ! Är en glad positiv brud som även brinner för mänskliga rättigheter och politik, vill se mer kärlek och mindre hat i samhällena! Så på sidan av all fitness kommer jag ta upp andra ämnen som ska stärka dig som individ. Nu kör vi!