Men nu köttar vi

8 juni, 2015
8 juni, 2015

 

imageHej på er folket! Här är en go glad träningsgalning vid namn Frida . Första inlägget och vad ska man då leverera? Vette tusan, står just nu och skriver på mitt kära gym och laddar upp inför ett ben pass som jag enbart kommer utföra i pressen , möjligen smashar jag på med lite pump i rump aka sumosquats. Ska även köra lite bröst och avlutar kalaset med cardio . Tror jag kommer flyta ut ifrån gymmet . Men ja jag har iallafall fått äran att bli team medlem hos bästa mmsports och det känns super! Tävling i höst så följ med mig på resan dit- nu på min offseason som snart har sin ände då on ska börja- och det med spänning! Jag lovar mig själv att göra resan med ett leende och med en omgivning jag trivs med- för med kärlek leverar man det bästa utav sig själv ! Älska mer hata mindre. Nu dax att älska att mosa ben.

 

kommentarer, 148 Visningar

Kommentarer

kommentarer

frida

Posts Google+

Är en 19 årig tjej vid namn Frida. i min blogg kommer ni få följa min resa till bikinifitness scenen - en resa jag gör för att bygga upp mig själv, våga glänsa våga synas . Har en bakgrund i både tröstätande och sedan anorexi, sjukdomar som bottnade i ett självhat. I dag vill jag må bra och jag vill ta plats. Scenen blir då min utmaning att synas och göra det med kärlek ! Är en glad positiv brud som även brinner för mänskliga rättigheter och politik, vill se mer kärlek och mindre hat i samhällena! Så på sidan av all fitness kommer jag ta upp andra ämnen som ska stärka dig som individ. Nu kör vi!