Då gör vi ett nytt försök!

8 september, 2015
8 september, 2015

Kan väl villigt erkänna att blogga inte legat på priolistan HA HA, men det är inte det samma som att jag inte velat utan man skjutit det framför sig hela tiden och när tävlingarna sedan varit över så har man inte direkt velat skriva om sälformen som helt plötsligt infunnit sig :o) Men det positiva är att det kan ju bara bli bättre!

Nya tag och nya mål… Planen är WomenP på decembercupen för att sedan kanske prova på Bodyfitness på Luciapokalen helgen efter. Min stora satsning blir dock veteran SM i WP nästa år och SM i oktober, sen hade jag och min man tyckt att det vore häftigt att köra par-fitness (om det nu finns kvar). Varför jag inte då kör SM i år? Det har helt enkelt med att göra att jag inte ville dieta hela denna sommaren också ;o) och visst jag kunde ju struntat att tävla helt i år men det är ju så kul :o)

Meeeen först så blir det fokus på min man som i helgen ska tävla i Alingsås!! Veteran CBB på lördagen och AF på söndagen. Ska bli jättekul!! Ännu roligare blir det då vår arbetskollega Nettan ska tävla i Bodyfitness veteran och hennes man (som min man coachar) ska även han köra AF. Så det blir full rulle hela helgen!!

Hur går dieten då… jo den går framåt och neråt. I genomsnitt har jag tappat 0,7 kg/vecka sen starten 27/7. Följer jag bara planen så ska det gå bra ;o)

3

kommentarer, 233 Visningar

Kommentarer

kommentarer

fitnessfia3948

Posts Facebook Google+