Haaallllaaou ;)

6 juli, 2014
6 juli, 2014

Mitt första inlägg här!

Tänkte bara skriva en liten kortis mest för att få ändan ur vagnen och komma igång….

Siktar just nu på SM i Athletic Fitness den 6:e september i Karlstad tillsammans med min man Robert Wåhlander (Team Body Science).  Vi har tävlat tillsammans vid 2 tidigare tillfällen (DC 2011 och 2012) vilket har varit väldigt kul :)

Sen är jag otroligt sugen på att testa Womens Physique och planerna på det är i så fall att tävla i denna gren på DC och Luciapokalen. Behöver ju vara betydligt hårdare än till AF tävlingen så vi får se om man lyckas. Kan säga att det märks att ämnesomsättningen inte är lika hög nu när 40 strecket närmar sig… inte för mig i alla fall, får helt enkelt jobba liiiite hårdare än innan 😉

Jobbar just nu som biträdande butikschef i MM Sportsbutiken i Malmö tillsammans med mannen min. En dröm som gick i uppfyllelse våren 2013 :) då vi fick detta ärofyllda uppdrag av Olle och Lelle! Det är en härlig känsla att kunna gå upp på mornarna och gå till en arbetsplats där man får arbeta med kosttillskott/träning och prata med likasinnade människor varje dag :)

Träning blir det både mycket och ofta av nu för tiden då vi laddar för fullt inför tävlingen. Detta gäller att planera in i minsta detalj då vi har 4 barn (2 vardera) att ta hänsyn till och som så klart går i första hand. Är inte lätt alla gånger att få det att gå ihop…. Men det är så vårt liv ser ut och man gör så klart det bästa man kan utifrån alla förutsättningar som ligger framför en!

Ja, det var en liten kortis om lite av varje 😉

IMG_1169

En rätt så dagsfärsk bild på hur formen böjar ta sig…. 9 veckor kvar till tävling!

 

kommentarer, 686 Visningar

Kommentarer

kommentarer

fitnessfia3948

Posts Facebook Google+