7 veckor kvar

21 februari, 2015
21 februari, 2015

Ännu en veckan som har flugit förbi. Tiden går otroligt snabbt, hela 7 veckor har flutit på med dieten och den har gått förvånansvärt bra.

Träning går bra, har ändrat lite i schemat för att jag har kört på detta schemat rätt så länge och känner att jag behöver lite variation, men jag håller fortfarande på med att köra mycket tunga övningar så mycket som möjligt.

Imorgon så är det dags för formcheck med min bästa coach Desire Ohlsson, kommer att kör lite posering och dags för ett nytt kostschema med, väntar ivrigt.IMG_1466 (1)

Hela 7 veckor av dieten har redan fart förbi och nu är det dags för andra halvan. Jag har redan tappat rätt så mycket vikt än så länge, började på 89,7 kg är nere på 82,4kg,  det var ett bra tag sen man var så lätt, cirka 2 år sen, känns helt sjukt, målet är att hamna nånstans runt 79kg.

 

Tävlingen blir men’s physique på sweden grand prix, kommer att dubbla båda debut och +178, hoppas att kroppen klarar av det.

Under min diet så har jag kört med fuskmål på lördagar, tycker att det funkar bra.

Dock så har det både negativa effekter och positiva.

Den positiva är att jag har lättare för att hålla mig till mitt kostschema under vardagarna, den negativa är att det första dagarna är suget efter något annat rätt så stort men, lugnar ner sig.

Men som dom säger ett bra planerat kostschema är inte svårt att hålla, förutom vid ”peak week” 😉

 

Längtar otroligt mycket efter att gå upp på scenen, ska bli skitkul att träffa alla andra i teamet, alla duktiga atleter och få visa upp vad man har slitit för under ett par år.

Bilden bredvid är tagen från min första tävling i fittness five 2013, invägd på 77,3kg.

 

Ha en trevlig helg!

 

kommentarer, 148 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Anders Toresson

Posts Facebook Google+

Tjena! Jag är en 35 årig varannan vecka pappa och den andra veckan lägger jag all min fritid på träning och kost.

Views