3 veckor kvar till Grand prix

21 mars, 2015
21 mars, 2015


Nu är det bara 3 veckor kvar.
Tiden fullkomligt bara rusar fram, vilket är skönt.
Träning kör jag fortfarande tungt i så många övningar som möjligt, ligger runt 6 reps/set och 4 set per övning, vissa kroppsdelar som jag känner mig lite sliten i som tex axlar så ökar jag repsantalet för att hålla mig hel. Styrkan är fortfarande kvar har inte minskat något märkbart på vikterna.

Denna veckan har jag börjat med lite cardio, kör intervaller 2 dagar/veckan, perfekt nu när vädret börjar att bli lite bättre ute och solen tittar fram lite. Intervallerna blir 10 rushar i uppförsbacke.

Dieten flyter på och i veckan så är det inga problem att följa planen, då går allt på rutin och jag håller att klockslag för maten, värre blir det på helgen där träningen hamnar oftast på morgon, man sover lite längre.
Det börja märkas att det är slutspurten nu :p man börjar bli lite tröttare och grinigare.

Vecko invägning denna gång så stod vågen på 79,6kg, gått från 89,7kg sen 1 januari en 10,1kg viktminskning 0,9kg/vecka.

Nu är det bara det sista kvar, ska bli underbart att stå på scenen med all teamkamraterna på och även dom som är i publiken som står och hejar!!

Trevlig helg på er!

kommentarer, 145 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Anders Toresson

Posts Facebook Google+

Tjena! Jag är en 35 årig varannan vecka pappa och den andra veckan lägger jag all min fritid på träning och kost.

Views