Om man kunde…

Semiran Dag —  18 januari, 2015
18 januari, 2015

…sova stående hade jag gjort det. Har en Obeskrivligt galen träninsvärk i varenda liten muskelfiber i hela kroppen. Det är belöningen efter att äntligen fått återgå till styrketräningen.

Har, efter 3 v frånvaro från gymet, denna vecka smygit igång med styrketräingen igen. Med en rikgit mjukstart där jag ”lallat” med silverhantlar och endast lätta vikter kört igenom kroppen har jag alltså en träningsvärk som jag inte trodde var möjlig. Trodde jag var smart som bokade in massage på lördagen. Då stretching inte är min starkaste sida tänkte jag att det var en smart ide att runda av första träningsveckan med massage men det var som sagt inte så smart. Inte nog med träningsvärken är jag nu öm i huden så det känns som jag blivit överkörd och påbackad av en pansarvagn!

Men vem är jag att klaga…som ÄNTLIGEN fått återgå till min styrketräning som jag saknat så.

Längtar redan till kvällens pass (+_~) Tänkte gå ner framåt kvällningen och ge ryggen en omgång.

Bästa med att vara sin egen coach…bestämmer själv när jag ska träna och vad jag ska äta. Detta fick bli dagens frukost:

frukost

Gröt & banan smaksatt med cocos och toppad med kanel och dietfuel, vaniljsmak. Lägger i en tesked cocosfett när gröten börjat koka, bra fett och gudomlig smak :)

direklänk till cocos och dietfuel:

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Antioxidanter/Kokosolja/Body-Science-Coconut-Oil-Extra-Virgin.html

http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Viktnedgang/Maltidsersattning/Body-Science-Diet-Fuel-1kg.html

Njut av timmarna som är kvar av veckan…

Höres snart igen // S

 

kommentarer, 246 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+