Dammar av….

Semiran Dag —  6 januari, 2015
6 januari, 2015

…bloggen, gör en snabb återblick på 2014 och siktar mot nya utmaningar och mål som jag vet 2015 kommer bjuda på.

När jag blickar tillbaka till 2014 kan jag inte annat än göra det med ett leende som sträcker sig från öra till öra. Året gav mig förutom mina tävlingsminnen som även gett mig möjligheten att besöka magiska platser, återkommer till dem, möten med fantastiska människor som blivit vänner för livet, underbara tillfällen med min älskade familj och avslutningsvis en hel del fys & mys.

Tävlingssäsongen började tidigt på året med EM som gick i Santa Susana, Spanien, i maj. Åkte ner med ett helt fantastiskt gäng där Sverige ställde upp med ett team större än någonsin.

TeamSweden EM 2014

delar av teamt

Jag åkte hem därifrån med en 4´e plats i ett startfält med 24 damer.

10

Från mitt friaprogram..

30

Efter några veckors vila från dietande och som alltid när man är och tittar på tävligar tänds den där lilla tävlingsådran till liv igen. När jag kom hem från TammerCamp/Tammerpokalen bestämde jag mig för att göra ett försök att försvara mitt SM guld.

SM 2014

sm1

…SM…

sm 14

Sen visste jag att NM gick på Island, ett ställe jag gärna ville åka till. Så sagt och gjort…Klev på diet igen. Kroppen svarade bra på träning och diet och jag lyckades komma i så pass bra form att jag vann SM och fick en biljett till NM.

Nu gällde det att träna och äta klokt för att behålla om än kunna toppa ´SM formen till NM som gick 4 v efter. Återigen skickade Sverige en stor trupp med härliga atleter.

Team Sweden NM 2014

team nm

Åter igen..lilla kroppen var följsam och jag lyckades toppa även SM formen och åka till Isand i mitt livs form. Där visste jag att det skulle bli tuffare än någonsin då det var en öppenklass. Min placering blev en 4´e plats efter 3 långa tjejer. Kan tillägga att Island är en fantastisk ö med sin natur och klimat. Ett ställe jag garanterat kommer åka tillbaka till för att utforska närmare.

…NM, Island 2014..

final11

 

Från mitt fria på NM…

nm3

…ett till från fria…

nm2

…och ett med ryggen mot…

nm1

2015 inleddes med träningsvila från gymet. Har gått långa och härliga promenader men inte sett skymten av något gym sen den 22 dec. Välbehövlig och planerad, i den mån att jag bokade in en mindre operation under jullovet litet korrigerinsarbete, så att jag är redo att köra igång igen v 3 med all fokus på EM 2015. Truppen är utplockad och det är en stor ära att återigen få bära nationens färger och representera Sverige i womens physique i Santa Susana. Detta är inte det enda jag är stolt över, något som också väger väldigt tungt är att jag även i år får äran att representera MMSport…lite mer än tidigare kan tilläggas,,,

Vad detta ”lite mer än tidigare” innebär återkommer jag till.

Brukar inte ge nyårslöften men kan säga att jag lovar att vara aktivare på den här sidan så kika gärna in här då & då…delar med mig av mitt liv och resan mot att putsa på muskulaturen och hitta tillbaka till tävlingsformen förhoppningsvis snäppet bättre än sist 😉

nm

Höres väldigt snart igen // med kärlek S <3

kommentarer, 656 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Semiran Dag

Posts Google+