Nedräkning…

Semiran Dag —  22 mars, 2013
22 mars, 2013

…har börjat snart är det dagen D. Den här gången blir det inte BF utan den nya disciplinen Womens physice…gaahhh…Du kan ju gissa om jag under de senaste 4 veckorna ställt mig frågan vad 17 har jag gett mig inpå?? Är det rätt att byta gren och ställa sig i en öppenklass mot CBB tjejer? Ska jag verkligen göra detta?? Medan frågor och tankar har snurrat i skallen har dagarna gått och dieten rullat på och nu är jag alltså här dagen innan tävling!!

Resan har inte varit den lättaste. Har vetat att jag inte kommer vara störst så jag har legat i  för att bli så hård jag kan bli. Vilket har inneburit EN HEL DEL CARDIO som i sin tur ledde till en infammerad hälsena och en liten spricka i hälen, det sist nämnda har jag inte vågat förtälja för familj och vänner då jag säkert fått avrådan att bryta diet. Med värktabletter, hundplåster och smärtlindrande krämer har jag varvat cykel och promenader för att bränna.

Jag kommer väga in ca 2kg torrare än jag gjorde på Lucia. Har gjort allt jag kan i min makt för att komma i toppform och nu är det upp till domare att bedöma. Ska bli galet skoj att få posera ”på riktigt” samt visa ett fritt program även om det inte är längre än halvaminuten.

Rullar strax mot Västerås eller rättare sagt Strömsholm strax utanför stan där jag ska natta hos Petra, min underbara vän och coach för morgondagen. Sällskap får vi av Anders Philström. Incheckning 09.30 imorgon, tävlingarna börjar 12.00 och vi går ut som andra klass så senast 14.00 är allt över. Sitter du bland publiken ge mig en vinkning och är du inte på plats håll gärna en tumme mellan kl 12-14 :))

Jag och min vapendragare Petra som alltid funnits vid min sida vid tävlingar. Har hon inte delat madrass med mig backstage har hon funnits där som coach och så den fin fina vännen Cissi som vann CBB klassen SM-12.

SNART rivs silvertejpen av – 4 veckors väntan är över…wiiihiiii

Hörs snart igen // S

 

Semiran Dag

Posts Google+