Guldpokal = vinna, eller?

Semiran Dag —  9 mars, 2013
9 mars, 2013

…visst är det alltid kul att få komma hem med en pokal efter tävling och helst med den av guldvalör. Men är vinna alltid detsamma som plocka hem största pokalen??

Du som följt mina tävlingar vet att jag ”ofta” hamnar precis efter guldpokalen, silver, brons, och 4:e placeringar…ofta får jag höra är det inte trist att komma precis utanför pall, åhh så nära guld, när ska du vinna? Ska du verkligen tävla igen och hur orkar du??

Ja, vad är det som driver mig att gång efter annan pressa mig själv, gå upp tidiga morgnar vardag som helg, avstå fika på jobbet, välja gymet före andra tillställningar etc etc…

Så här ser det ut på jobbet på fredagar:

 

…och här är mitt fika 🙂

Mitt svar är jag har VUNNIT DET FINASTE GULDET man kan vinna…alla fantastiska, underbara människor jag lärt känna tack vare min träning och tävlande. Jag har vunnit DE MEST UNDERBARA VÄNNER man kan tänkas ha. Människor jag aldrig skulle träffat om det inte var tack vare den gemensamma nämnaren; kärleken till denna sport!

FitnessQueens, ni vet vilka ni är, TACK för att jag får vara din/er vän.

Gick under min morgon PW, som för övrigt var en ren njutning i strålande sol, och tänkte på alla dem fina männsikorna jag lärt känna de senaste 3 åren, vad de betyder för mig och tillför mitt liv.

Så mitt svar på rubriken är NEJ vinna är inte alltid lika med guldpokal. 😉

Om två veckor är det BOS vilket betyder målgång för mig, den här resan. Ser fram emot att träffa alla atleter och vänner som gjort samma resa samt de som nått destination ett, vet att många av dem tappra krigarna forsätter sina resa några veckor till mot BMR, Loaded och Oslo.

Du kommer väl dig och hejar om du inte själv ska stå på scen? (+_~)

Ha en underbara lördag. Höres snart igen // S

Semiran Dag

Posts Google+