Första inlägget

7 januari, 2016
7 januari, 2016

Hejsan alla!

Detta är mitt allra första inlägg på min MM-blogg, jag försöker fortfarande luska ut lite hur den fungerar haha! :-)

Att skriva har alltid vart min grej, men aldrig riktigt att blogga. Så ni får ge mig lite tid så jag kan komma in i det här!

Förövrigt heter jag Sara, jag är 22 år och ska ha min debut i Bikini Fitness på Alströmerspokalen till sommaren-2016!

 

Kram

kommentarer, 192 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Sara

Posts Google+

Jag är en 22 år gammal & sprallig tjej som är en tidigare Lantis, uppväxt i lilla byn Svenljunga men bor idag inne i Göteborg och älskar vår fina stad! Tränar varje dag och fullständigt älskar Bikini Fitness formen, därför är det den jag tänker sträva efter i min tävlingsdebut till sommaren 2016. Jag älskar mat & träning & äventyr. Utöver min träning så tycker jag om upplevelser och att testa nya saker, både mat och saker som t.ex. vandra i berg, fallskärm, jetski och annat som hör till naturen. Mestadels av tiden spenderar jag tillsammans med min härliga pojkvän som också han brinner för styrketräning.