När det inte riktigt går som man tänkt sig.

26 juli, 2012
26 juli, 2012

20120726-105712.jpg

20120726-105759.jpg

20120726-105820.jpg
Jag var så SJUKT laddad för gårdagens träningspass. Bänkpress liksom. Sjukt sjukt laddad. Kommer till Sture, möter upp min träningsdejt och sveper en pwo. Laddad och nervös, så bra kombination. Börjar värma upp, blir medveten om min smärta i bröstet från dagen innan. Tänkte att det skulle gå över. Började köra lite med stången… Den väger 20kg för er som inte vet. Aj. Det är sällan jag känner smärta på det sättet att jag blir rädd. Gick upp till Somayeh för att bolla lite och hon sa direkt att jag brukar inte klaga på smärta så här. Hon tryckte lite på muskulaturen och jag ar alldeles för öm. Fan asså. Så jävla fucking irriterande. Kände mig som en riktigt brudig tönt och ville nästan gråta. Fan. Aja det var bara att ladda om för axlar, vad lätt. Men, det gick faktiskt ganska bra. Fick pass så jag fick äntligen kliva upp på 12kgshantlarna i sittande axelpress. Det kändes riktigt bra. Fortsatte att mosa ur axlarna till svetten rann och after all ett ganska bra axelpass iaf. Snacka om att inte bli som man tänkt sig. Vad gör man då? Jo man grinar lite, gnäller lite och gör något annat jävligt bra så att passet inte är helt åt helvete. And so I did. Vad gör ni när det inte går enligt plan?? Några tips?

Senare blev det lunch i solen vid vattnet. Godaste salladen på länge. Kycklingfilé, sallad, gurka, lök, coleslaw, bulgur och rostad lök. Sjukt gott. Resten av dagen var bara chill. Gled runt mest hela tiden, sjukt skönt. Värt att vara ledig!! Glömmer bort hur skönt det är ibland:)

Passet:
Pressar
Sidolyft i cable
Baksida i cable
Sidolyft med hantlar

Puss!

Comments

comments

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!