Nedförsbacke….:-)

16 september, 2013
16 september, 2013

Ja då har takten ökats upp och suget ökat för att återigen få tävla….känns som det är riktigt nära nu att få entra scenen igen :-). I LOVE IT……och kommer göra mitt bästa, skapa lärdom och framåt utveckla det som behövs inom CBB:en för att bli ännu bättre.

Dietmaten denna veckan/dag:
Denna veckan har jag sänkt intaget lite :-).
520g oxkött, 120g okokt ris, 60g BCAA-XX, 30g EAA-XX, 25g Vitargo, 62g champinjoner, 90g Isolate, 50g diet fuel och blandsallad. Summa: 2015 kcal, 332g Protein, 116g Kolhydrater och 25g Fett. Brukar lyxa till det ibland på kvällen med lite biff jerky och nötter…….

20130916-214903.jpg
Mycket kött som blev en riktigt nice gryta :-).

Söndagen var egentligen en vilodag från träning men när jag satt och fixa&dona inför denna veckans upplägg när det kom till kosten och träningen så infann sig helt plötsligt ett grymt sug efter att köra ett pass…..och vilket pass tog man då :-), klart det blev biceps och triceps. Ett riktigt gött pass med en 15 repsare i dipsen med +50 kg, sjukt nöjd med det :-). Blev tolv set biceps (hantel stående, hantel bänk lut och z stång i kryssmaskin) och tolv set triceps (dips, omvänd bänkpress med skivstång och push-down rep).

20130916-220403.jpg
Hyfsat tryck trots lågt intag.

Måndagen startades med en 45 minuters PowerWalk och lite mage…..det har inte blivit många av dessa under dieten men nu ökar vi upp det mot slutet :-). En bra start på veckan med andra ord……tyvärr fick det bli inomhus då det störtregnade.

Nu på kvällen blev det ett framsida ben och vadpass…….8 set knäböj, 6 set ben press och 6 set benspark…..då benen är ett av mina prioområde inför framtiden så unnade jag mig idag ett par nya skor från butiken för att optimera benträningen :-).

20130916-221847.jpg
Skillnad eeeee ja…härligt tryck i benen under träning, rekommenderas starkt :-).

Övriga kosttillskott:
Ha ha ja det är bara att rada upp dem…….
3*4 ursobol, 3*1 ALC/CLA, 2*3 triad, 1*2 magnesium wellnes, 1*3 17-Dione, 1 NMDA, 1*2 D-vitamin, 1 kalium och 2-3 HMB. Glutamine finns även med i varje puls jag kör, ca 6-8 g, för immunförsvaret.
I samband med träning kör jag förutom BCAA-XX och Vitargo även Power/Agmatine eller Breach tillsammans med beta-alanine. Båda dessa fungerar sjukt bra på mig inför och under träning :-).

Nä tack för idag och slut för idag….

20130916-223726.jpg
En fin avslutning på dagen, milkshake, med en smak jag inte testat…spännande :-).

kommentarer, 244 Visningar

Robert Wåhlander

Posts Google+

En träningstokig kille som tävlar i AF. Driver nu i egenskap som butikschef MMSports Malmö tillsammans med min fru!!!